Blog

Op deze blog posten wij interessante onderwerpen die te maken hebben met de identiteit van de nazaten van de transatlantische slavernij. Een ieder die iets interessants te vertellen heeft mag zijn verhaal naar ons emailen om te posten.

Wie waren de Totslaafgemaakten?

Door: Rachael van der Kooye De trans-Atlantische slavernij heeft tot heden effect op de nazaten van de totslaafgemaakten, want velen kennen de geschiedenis niet, voordat hun voorouders werden verscheept naar de plantage. Ze weten niet wat hun identiteit is, welke nationaliteit ze hadden, welke namen ze hadden, welke taal ze spraken, wat hun cultuur was,Meer lezen over “Wie waren de Totslaafgemaakten?”

Brief over Herstelbetalingen aan de Koning der Nederlanden

Door: Rachael van der Kooye Ondanks hij voor een sterfgeval was in Suriname, heeft hij toch de gelegenheid aangegrepen op bezoek te gaan bij het Instituut voor Hebreeuws-Israëlitisch Bewustzijn (IHIB). We hebben over alles en nog wat gesproken en natuurlijk ook over de brief. King is oprichter en managing director van het juristenkantoor King RechtskundigMeer lezen over “Brief over Herstelbetalingen aan de Koning der Nederlanden”

Personeel Instituut voor Hebreeuws-Israëlitisch Bewustzijn viert Loofhuttenheeft

Om een begin te maken aan het onderhouden van de feesten van de Almachtige Elohim van de Hebreeërs hebben de werkers van het Instituut voor Hebreeuws Israelitisch Bewustzijn het Loofhuttenfeest gevierd te Ston Eiland  in het weekend van 24 – 26 September 2021. Immers…, volgens het woord van The Most High moeten de Hebreeërs hetMeer lezen over “Personeel Instituut voor Hebreeuws-Israëlitisch Bewustzijn viert Loofhuttenheeft”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Ontvang nieuwe berichten rechtstreeks in je inbox.

%d bloggers liken dit: