Blog

Op deze blog posten wij interessante onderwerpen die te maken hebben met de identiteit van de nazaten van de transatlantische slavernij. Een ieder die iets interessants te vertellen heeft mag zijn verhaal naar ons emailen om te posten.

Personeel Instituut voor Hebreeuws-Israëlitisch Bewustzijn viert Loofhuttenheeft

Om een begin te maken aan het onderhouden van de feesten van de Almachtige Elohim van de Hebreeërs hebben de werkers van het Instituut voor Hebreeuws Israelitisch Bewustzijn het Loofhuttenfeest gevierd te Ston Eiland  in het weekend van 24 – 26 September 2021. Immers…, volgens het woord van The Most High moeten de Hebreeërs hetMeer lezen over “Personeel Instituut voor Hebreeuws-Israëlitisch Bewustzijn viert Loofhuttenheeft”

MY TRIP TO JAW JAW

It was 7 o’clock in the evening when I found out that we were going to Jaw Jaw in the interior. We were going to this village, because my grandma had to collect some information for the feast of tabernacles. I asked my mom: “ are we going to drive to Jaw Jaw?”  Mom: “Yes,Meer lezen over “MY TRIP TO JAW JAW”

Herdenking Afschaffing Slavernij:

Een Blik in het Verleden, een Weg naar de Toekomst. Door: Rachael van der Kooye Niemand wil een slaaf zijn. Ook de voorouders van de nazaten van de transtatlantische slavenhandel en slavernij niet, maar ze hadden geen keus. Ze zijn weggeroofd uit hun leefgebied in Afrika en verscheept  naar de Amerikas en West-Indisch om generatiesMeer lezen over Herdenking Afschaffing Slavernij:

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Ontvang nieuwe berichten rechtstreeks in je inbox.

%d bloggers liken dit: