Video

Op youtube zijn er verschillende videos die gaan over de Hebreeuwse Identiteit. Deze videos creëren een dieper begrip en een groter inzicht over de materie. Op deze pagina bevelen wij een aantal videos aan:

Black Woman Curses Yt Folks Out in City

IUIC Bishop Nathanyel wijst in onderliggende video op een aantal boeken waarin duidelijk staat geschreven wie de Israëlieten zijn:

Een goddeloze vlucht, ook al is er niemand die hem achtervolgt

Onderliggende video gaat over een discussie tussen de Joden van de huidige Staat Israel en de Judeeërs in USA.

Discussie In De Bib

Inmiddels hebben wij op 31 maart 2021 onze eerste meeting gehad in de bib. Onze gast was de psycho-sociaal therapeut Romeo Wijnruit. Hij heeft vertelt vanaf zijn onderzoek naar schijndood ervaringen tot de ontdekking dat hij een Israëliet is. Na zijn inleiding ontstond er een levendige discussie over de slavernij, wie de Israëlieten zijn heden ten dage en wie valt onder de vloeken van Deuteronomium 28.

De discussie is te volgen op onderstaande video:

Voorbereidingen Lezing over Pesach

Inmiddels zijn wij volop bezig met de voorbereidingen van onze eerste event, een lezing over “Free yourself from mental slavery: passover, redding uit slavernij.” Wij waren vandaag 16 Maart 2021 te gast bij M’Manten Taki, een live actualiteitenprogramma van de nationale zender STVS.

Verwijzingen

Wij verwijzen ook naar een lezing over De Hebreeuwse Identiteit in Theather Unique, de eerste op 29 Januari 2016 en een op 30 juni 2017.

Ook zijn er in het district Nickerie 2 lezingen/paneldiscussies gehouden, een op 5 augustus 2016 en een op 15 september 2016.

De discussies die zijn ontstaan zowel te Paramaribo als in Nickerie zijn de moeite waard om te bekijken, zo ook de boekpresentatie over de Identiteit van mensen van Afrikaanse afkomst gehouden door NAKS d.d. 13 November 2020.

Historisch Feit:

Zwarte Joden uit Spanje/Portugal waren verbannen naar West Afrika

Hier onder is een interview opgenomen van brother Garfield met de Britse historicus en auteur Tudor Parfitt.  Hij bevestigt het historisch feit dat de Joden van Spanje en Portugal zwarte mensen waren. In feite werden ze altijd als zwart beschreven. Toen ze uit Spanje werden verbannen, vluchtten velen naar Portugal. Toen ze uit Portugal werden verbannen, werden velen als slaven verkocht en naar West-Afrika en de voorheen onbewoonde eilanden São Tomé en Kaapverdië gestuurd.

West-Afrika werd in 1492 zelfs Golfo Do Judeus (Jodenbaai of Golf van de Joden) genoemd door Martin Behaim op de eerste wereldbol ooit gemaakt met de titel “De Erdapfel” vanwege alle Joden daar. Tudor Parfitt bevestigt dit en zegt dat het een geschreven historisch feit is. Zie hier onder het interview:

%d bloggers liken dit: