Sabbat Bijeenkomst


Sabbat Lessen


Welkom bij IHIB

Het Instituut voor Hebreeuws-Israëlitisch Bewustzijn (IHIB) biedt de mogelijkheid om voorlopig iedere 2e zaterdag van de maand een open en interactieve online sabbatbijeenkomst te volgen, waarin wij van 12:00 tot 13:00 gezamenlijk de bijbel zullen bestuderen.

Credo bij deze bijeenkomsten is : ”Maar wat zegt de bijbel..? In deze eerste bijeenkomst is de centrale vraag “Wat zegt de bijbel over de Sabbat? U bent van harte welkom. De bijeenkomsten zullen digitaal worden vastgelegd en geupload op YouTube.


Link naar de Sabbat Bijeenkomst


De sabbatbijeenkomst is vanaf 14 mei 2022 te volgen van 12:00 – 13:00 via onderstaande Zoom Link:

https://us02web.zoom.us/j/86721803999?pwd=Vzh1TDY3UGYvMS90TjF0RnNId2lTZz09#success

Wees welkom. U zal versteld staan van wat er allemaal in de Bijbel geschreven staat.Elk onderwerp mag worden aangesneden. Als het nou gaat om vervloekingen, redding, reinheid, zonde, geestelijke strijd, gerechtigheid, God’s volk, elk van deze onderwerpen kan worden teruggevonden in de Bijbel, het boek van de Hebreeën.

Het Instituut voor Hebreeuws-Israëlitisch Bewustzijn

Bezoekers kunnen rekenen op zoveel mogelijk informatie – hetzij in het Nederlands, hetzij in het Engels – over de identiteit van de nazaten van de transatlantische slavenhandel en slavernij. Deze identiteit is ook weergegeven in de Bijbel. Tijdens de sabbatbijeenkomsten maken wij een reis op zoek naar deze identiteit. Eenmaal gevonden is de rest zich ontdoen van elke mentale binding.

Ontmoetingstijd

12:00 – 13:00 Surinaamse Tijd

Datum

Elke Tweede Zaterdag van de Maand

%d bloggers liken dit: